De ziekenboeg stroomt vol

Ja, ben ik weer. Na een maand afwezigheid heb ik eindelijk weer eens tijd om jullie op de hoogte te brengen van het wel en wee van CSVC3.

Nou er valt wel het een en ander te melden. Laat ik beginnen met de ziekenboeg. Die stroomt aardig vol. Zo heeft Marcel afgelopen vrijdag tijdens een potje zaalvoetballen zijn schouder uit de kom gehad, zodat hij voorlopig niet kan voetballen. Marcel is wat optimistischer en verwacht zaterdag over een week gewoon weer te kunnen voetballen.

Michael raakte zaterdag tegen Staphorst geblesseerd aan zijn enkel. Ik las maandag op Teamwebs dat zijn enkelbanden waren afgescheurd. Serieuze shit dus zou je denken, maar niet iedereen denkt daar zo over.

Henk: “Die Bruining stelt zich aan. Je kent hem toch. Hij denkt zelf dat zijn enkelbanden zijn afgescheurd, maar hij is nog niet eens bij de dokter geweest. Laat ie eerst daar maar eens heengaan, dan weten we met zijn allen waar we aan toe zijn.”

“Precies. Dat heeft die badmuts naast me goed gezegd. Bruining heeft nergens last van, waarschijnlijk is het gewoon een ingegroeide teennagel. Opwinding om niks”, aldus Udo die donderdag voor het eerst weer volledig met de rest heeft meegetraind.

Onze voorstopper is op de weg terug. In juni scheurde hij zijn achillespees af tijdens een onschuldig partijtje squashen met Arno. De laatste weken zagen we hem op donderdagavond alweer voorzichtig rondjes lopen op het trainingsveld en af en toe deed hij een paar minuten mee tijdens een partijtje voetbal.

Udo zegt zelf dat hij er weer helemaal klaar voor is. “Oude dibbes, het wordt tijd dat het gouden duo achterin weer wordt herenigd. Tegenstanders moeten weer sidderen als ze zien tegen wie ze het moeten opnemen. Die chirurgen hebben tijdens de operatie nog wat extra techniek en kracht geïnjecteerd, zodat ik van achteruit de bal nog beter op de stropdas van onze spitsen kan leggen.”

De rest van het team heeft daar een andere mening over. Wij vrezen met grote vreze dat Udo bij de eerste beste wedstrijd opnieuw zijn achillespees afscheurt. Een gefaseerde terugkeer met steeds langere invalmomenten lijkt ons het beste.

Ook Richard (Winter) is geblesseerd afgehaakt, hij heeft een liesblessure. Een vervelende blessure die lang kan duren als je pech hebt.

Net uit de ziekenboeg ontslagen, is Henk. In de wedstrijd tegen DESZ liep hij een paar gekneusde ribben op die hem een paar wedstrijden aan de kant hield. Hij is inmiddels voldoende hersteld om zaterdag tegen Meppel weer mee te kunnen doen. Ik heb nu al medelijden met de scheids en zijn directe tegenstander.

Een gedachte over “De ziekenboeg stroomt vol

  1. Beste blogger,

    Niets gefaseerd brengen! Alles wordt goed is komt snel, heel heel snel. De stier van de klinkenvlier staat aan de vooravond van zijn rentree in de klinkenvlierse ArenA. Vanaf nu zijn tegendoelpunten verleden tijd.

    Gr.

    Udo

Plaats een reactie